Duchovní sféry kolem nás, i mimo nás.

3. 05. 2012 19:21:29
Toto duchovní téma je určeno věřícím křesťanům bez ohledu na konfesi, dále lidem, kteří se o křesťanství zajímají a těm, kteří mě na toto téma oslovili.

Podívejte se na vytvořené kruhy, které představují 7 dimenzí. První tři kruhy od středu jsou první tři dimenze, které představují světlo, hmotu a čas. Je to země, na které žijeme a kde se kontaktujeme našimi lidskými smysly. Čtvrtý kruh od středu představuje dimenzi, neboli prostor radiových vln, kde se pohybují barevné obrazy, jako je televize. Uvědomte si, že televize neprodukuje obraz, ale pouze přenáší. Je to spojení, které zachycuje různé obrazy ze světa, aneb z jedné dimenze do druhé a zobrazuje je pomocí krystalů.

Bůh má své andělé v solárním systému, kteří zaznamenávají myšlenky, slova, skutky a činy každé lidské bytosti, která žije na zemi, skrze tuto čtvrtou dimenzí. Tyto všechny záznamy budou jednou použity u soudu u bílého trůnu proti těm duším, které nečinily pokání a nerozhodly se sloužit Bohu - Zjev 20.11-15 „Tehdy jsem viděl veliký bílý trůn a Toho, kdo na něm seděl, před jehož tváří zmizela země i nebe a nebylo pro ně nalezeno místo. Potom jsem spatřil mrtvé, malé i velké, jak stojí před trůnem, a byly otevřeny knihy. A byla otevřena ještě jiná kniha, totiž kniha života, a mrtví byli souzeni podle toho, co bylo zapsáno v těch knihách, totiž podle svých skutků. Tehdy vydalo moře mrtvé, kteří byli v něm, také Smrt a Záhrobí vydaly mrtvé, kteří byli v nich; a každý byl souzen podle svých skutků. Smrt i Záhrobí byly uvrženy do ohnivého jezera - to je ta druhá smrt. Kdokoli nebyl nalezen zapsán v knize života, byl uvržen do ohnivého jezera“.

Tato čtvrtá dimenze je kanál, skrze který Bůh ukazuje lidem vize. A skrze tento kanál ON hovoří též k obyčejným lidem, jako jsem já a vy, ve snách, zatímco našich pět smyslů spí. Bůh (a dokonce i Satan) k nám může mluvit skrze našich pět smyslů v našem podvědomí ve formě snu. Sny jsou pro Boha druhotnou cestou, jak mluvit ke člověku, a Satan používá tento kanál velice efektně, aby učinil zmatek v životě nevěřících. Je to též kanál, který Satan používá ke komunikaci se spritistickým médiem, čaroději, věštci, vykladači budoucnosti, atd.. neboť různé schopnosti, dary a povolání mohou lidé mít bez činění pokání - viz. Řím. 11.29. Spiritistická média a lidé takto obdarovaní nedávají své dary ve prospěch království Pána Ježíše Krista v Jeho nebeské dimenzi, ale fušují a jsou inspirováni démony ze Satanova podsvětí.

Pátý kruh je dimenze, kam odcházejí nevěřící, tedy atheisti, dále agnostici, modláři, čarodějové, zaklínači, věštci, exorcisté, vrazi, smilníci, lháři, ohavní apod., též studení náboženští lidé a křesťané, kteří se jen dělají věřícími (nečinili úplné pokání a nejsou obmyti krví našeho Pána Ježíše Krista) - viz. Přísloví 14.14. Pátá dimenze je děsivé místo, jako ve zlém snu, situované mezi zemí a peklem, kam duch těla (duše) nevěřícího hříšníka odchází po smrti a čeká na druhé vzkříšení – viz. Zjev. 20.11-13. To druhé vzkříšení nastane však až po tisíciletém království, v kterém bude vládnout Kristus se svojí církvi (nevěstou, vybranou z pohanů) a služebníci - viz. Zjevení 20.4-6. Ta pátá dimenze je tedy místo pro ty, kteří nemohli vejít do přítomnosti Boha pro jejich hříchy a nevěru. A ani se nemohou vrátit na zem, až bude tisícileté království, kvůli jejich hříšnému životu, který vedli. Je to též místo pláče, skřípění zubů a nejistoty. Velice živé přirovnání je napsáno v Luk.16.19-31, kde tato nepobožná pátá dimenze je popsaná v porovnání se šestou Boží dimenzí.

Pátá dimenze se též skládá ze třech stupínků, které vedou do satanistického podsvětí pekla.

První stupeň je pátá dimenze sama o sobě, kam odchází duch zemřelých lidí, kteří nikdy nečinili řádně pokání, a tam čekají na druhé vzkříšení a na soud.

Druhý stupínek směrem dolů je místo, kde žijí Satanovi duchové a odkud operují.

Třetí stupínek ještě níže, je peklo samotné, kam sešel Ježíš po Jeho ukřižování a zmrtvýchvstání, aby si vzal klíče od pekla a smrti.

K lepšímu porozumění té páté dimenze zde máme několik uvedených míst z Bible.

Izaiáš 14.12-17. ...“Teď však až do pekla svržen jsi, do jámy nejhlubší“.........

Ezech.28.11-19. ......“Kvůli množství tvého obchodování se tvé nitro naplnilo krutostí a zhřešil jsi. Proto jsem tě vykázal z Boží hory, cherube ochránce, tebe jsem zapudil.............

Genesis 2.7-17.

Šestý kruh, neboli šestá dimenze je místo, kam odcházejí opravdoví věřící po své smrti. Též se to dá přirovnat k místu pod oltářem Božím. Tam jsou svatí, kteří za svého života zde na zemi přijali bez výhrady Boží Slovo a to Boží Slovo ctili. Jsou to prostě lidé, kteří uvěřili každému Božímu slovu - viz. Mat. 4.4. a ochotně následovali Ježíše Krista, který řekl ve Zjev. 1.18. „ten živý. Byl jsem mrtvý, a hle, jsem živý na věky věků. Já mám klíče smrti i záhrobí. Jsou to též ti věřící, co čekají na první vzkříšení - viz. Zjev. 20.6. „Požehnaný a svatý, kdo má podíl na prvním vzkříšení. Nad těmi ta druhá smrt nemá moc, ale budou kněžími Boha a Krista a budou s ním kralovat tisíc let.

Tato šestá dimenze se též skládá ze třech stupínků, nebo-li schodů do nebeského (andělského) světa, JEDNOHO PRAVÉHO BOHA.

První stupínek v této šesté dimenzi jsou odpočívající duše, které jsou obmyté krví Ježíše Krista a naplněné Duchem svatým, čekající na první vzkříšení (vytržení). Toto místo se též přirovnává k prvnímu nebi.

Druhý stupínek výše, je místo okřídlených stvořených živých andělů, kteří operují v solárním systému, nebo-li v druhém nebi.

Třetí stupínek výše, je nebe samotné, nebo-li třetí nebe (II.Korintským 12.2.), kde momentálně Ježíš sedí na svém Trůnu milosti a soudu, s klíči od pekla a smrti, kde čeká na poslední uvěřivší duše z pohanů, která vejde do Jeho království. A aby mohl povstat a vyžádat si Jeho krví obmytý lid v druhém příchodu.

Sedmý kruh, neboli sedmá dimenze, je sám Bůh, ve veškeré Své slávě, jak je popsané od první kap. Genesis, až po Zjevení 22. Bůh se neskládá ze tří osob

(vlastností), jak to falešně vykládají trinitáři.

Je tam jenom jedna bytost, která nemá počátku ani konce, a to je JEDEN SÁM VĚČNÝ BŮH. Ježíš řekl ve Zjev. 22.13. „Já jsem Alfa i Omega, počátek i konec, první i poslední.“ Též Zjev. 21.6.

Existuje tedy jenom jedna cesta, po které když opravdový křesťan kráčí, může být vzkříšen při prvním vzkříšení. A sice, když člověk uvěří v Ježíše Krista, přijme ho do svého srdce, činí pokání, obdrží Ducha svatého a zůstane věrný. Ta osoba pak bude přebývat ve věčnosti, stane se součástí Boha, a proto nemůže již zemřít - viz. Zjevení 22.5. „...... a budou kralovat na věky věků.“

Autor: Lubomír Vít | čtvrtek 3.5.2012 19:21 | karma článku: 6.45 | přečteno: 625x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 30.22 | Přečteno: 606 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 53 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.67 | Přečteno: 303 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 532 | Diskuse
Počet článků 302 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1272

Žiji v zahraničí po roce 1968.Velice rád cestuji po světě a poznávám jejich slasti i strasti.Navštívené země: Bulharsko,Belgie,Dánsko,Holandsko,Itálie,Jugosslávie, Maďarsko,Německo,Polsko,Rumunsko,Řecko,Rakousko, Francie,Švédsko.Převážně Amerika,Švýcarsko, Dubai, Maldive, Jižní Afrika,Svazijsko,Mosambik, Zimbabwe,Lesotho,Zambie, Namibie,Botswana,Kenya.free counters

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...