Lubomír Vít

Evolucionisté a jejich podvody.

4. 02. 2017 16:25:43
Vypadá to, že byl Darwin blízko pravdy, ale je to přesně obráceně. Opice se nevyvinuly v lidi, ale možná se někteří lidé pomalu vyvíjejí v opice.Celý vývoj člověka, jak je předkládán v učebnicích, je jeden velký PODVOD.

A na tom máme my, a naše děti stavět svůj obraz světa, a z čeho pocházíme?

Lebka Neandrtálce, a lebka dnešního Malajce, nebo Invita, nebo, Afričana.

Dnešní Malajec.

Takto prý vypadal Neandrtálec.

Hackelova embryonální teorie.

Haeckelova embryonální teorie

Tato teorie byla založena na údajných výzkumech lidských embryí Ernsta Haeckela, který si ovšem celou teorii vymyslel (r.1866) a zfalšoval kresby stádií embryí, které se dodnes vyskytují ve většině učebnic biologie, bohužel i na lékařských fakultách. Haeckel si získal publikováním svých „výzkumů“ obrovskou popularitu a ovlivnil myšlení mnoha seriózních badatelů, kteří v jeho poctivost uvěřili. Teprve nedávno (1998) bylo v odborných publikacích zveřejněno, že tvrzení rekapitulační teorie, totiž že ontogeneze je opakováním fylogeneze, je zcela zcestné, a že lidské embryo žádnými fázemi svých živočišných předchůdců neprochází.

Ještě v roce 1992 se učilo na lékařské fakultě Univerzity Karlovy že, lidské embryo prochází tímto evolučním vývojem. Celkem by mě zajímalo, jestli to učí dodnes. Myslím si že ano.

Je velice zajímavé, že evolucionisté, pokud jim dáte pár rozumných otázek o vývoji člověka, tak vám odpoví na váš důkaz, že je to logický klam, a začne nekonečná diskuze, která nikdy nemá konce. Zde je jedna odpověď, OD EVOLUCIONISTY........

Každý živý tvor vzniká ne úplně dokonalým kopírováním předchozího, rodičovského živého tvora. Tak je tomu od počátku, od vzniku života. První život byl jednoduchý a poté se miliardy let vyvíjí k větší složitosti. Miliardy let. Představte si, co budete dělat za sto let. A teď co za tisíc, sto tisíc, milon. A teď si představte tu miliardu. Miliarda let, v případě baktérií jsou to biliony a biliony generací. Příroda je nedokonalá. Je to jako nedokonalé součástky.

Nesmysl má metodu, a velice by mne zajímalo, kdo dělá to kopírování, a kdo u toho byl. Mutace??

Pokud vezmeme v potaz, že lidstvo se množí určitou rychlostí, množství lidí na Zemi, ikdyž vezmeme v potaz války a mory, malé množství lidí na Zemi dnes neodpovídá příliš velké době historie člověka. Během 20 let jen obyvatelstvo Indie vzroste na 2 miliardy a obyvatelstvo celého světa se za 45 let zvýší o 50%. Pokud vezmeme v potaz, že člověk zakládá rodinu průměrně kolem 25. roku věku, potřebovali bychom k odvození všech dnes žijících lidí od Adama a Evy asi 33 generací v přímé linii, tedy asi 825 let. Pokud zohledníme při všech statistických výpočtech geografii, historii a migraci, pak náš předek musel žít před méně než 5000 lety, to je asi před 169 generacemi (Rohde, 2004). To znamená, že před 5000 lety byla jedna osoba prapředkem, nebo její předci kompletně vymřeli. Mezi největší evoluční podvody a mýlky patří:

  • Haeckelova embryonální teorie
  • Piltdownský člověk
  • Archaeopteryx
  • Australopitekus
  • Ramapitekus
  • Homo habilis
  • Homo erectus
  • Neandrtálci
  • Nebraska člověk.

Neandrtálci.

Asi sto let by svět veden k víře, že Neandrtálci chodili jako člověk, byli shrbení a vypadali jako opice. Tato falešná interpretace byla založena na nálezech Neandrtálců, kteří měli artritidu a křivici. Nedávné rentgenové snímky čelistí Neandrtálců naznačují, že to byli jedinci, kteří pomaleji dospívali a žili déle než dnešní lidé. Člověk Neandrtálský, Heidelberský a Komaňonec se nyní považují za zcela moderní lidi.

Zdroj:

Francis Ivanhoe, “Was Virchow Right About Neanderthal?” Nature, Vol. 227, 8 August 1970, pp. 577–578.

William L. Straus Jr. and A. J. E. Cave, “Pathology and the Posture of Neanderthal Man,” The Quarterly Review of Biology, Vol. 32, December, 1957, pp. 348–363.

Bruce M. Rothschild and Pierre L. Thillaud, “Oldest Bone Disease,” Nature, Vol. 349, 24 January 1991, p. 288.

Jack Cuozzo, Buried Alive: The Startling Truth about Neanderthal Man (Green Forest, Arkansas: Master Books, 1998).

u Jack Cuozzo, “Early Orthodontic Intervention: A View from Prehistory,” The Journal of the New Jersey Dental Association, Vol. 58, No. 4, Autumn 1987, pp. 33–40.

Navíc, lebky údajných přechodných článků se moc neliší od dnešních lidí. Například od některých domorodých Malajců, Inuitů a Afričanů. Mají také velmi výrazné nadočnicové oblouky a plné, masité rty.

Celý vývoj člověka, jak je předkládán v učebnicích, je jeden velký PODVOD. Všechny vývojové články již byly označeny v renomovaných vědeckých publikacích za mýlku nebo padělek. Tak proč se stále berou jako dokázaná vědecká fakta a vyučují se na školách, píše se o nich ve vědeckých časopisech, natáčejí se o nich filmy? Berou se jako východisko pro celý popis našeho světa!


Autor: Lubomír Vít | karma: 25.34 | přečteno: 1025 ×
Poslední články autora