Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A nějaký konec světa byste tam eventuálně neměl ? :-)

1 1
možnosti

P64e53t54r 22I92s37k51r43a

20. 4. 2014 11:48

Zajímavě zpracované a pojaté, leč podobných prognóz již bylo a ještě bude. Pro nás je však nejdůležitější toto: Není nutné, bratří, psát vám něco o době a hodině. Sami přece dobře víte, že den Páně přijde, jako přichází zloděj v noci. Až budou říkat ‚je pokoj, nic nehrozí‘, tu je náhle přepadne zhouba jako bolest rodičku, a neuniknou. (1Tes 4, 1-3)

Jinde Ježíš říká: "není vaše věc znát lhůtu, kterou si Otec ponechává ve své moci" (Ale to se mi nepodařilo na rychlo najít

1 0
možnosti

Díky za příspěvek. Ježíš nás též varoval: Mat.24:33... Takéž i vy, když byste  uzřeli toto všecko, vězte žeť blízko jest a ve dveřích.Přeji požehnaný den.:-)

1 0
možnosti

Budou znamenat, že se země točí kolem slunce a měsíc kolem země a vůbec to všechno tak nějak nestojí na místě.

Taky je záhadné, že bylo při spoustě dějinných událostí slunce za mraky. Dneska je čistá obloha, ale zítra, zítra má pršet. Máme běžet na náměstí nebo do sklepů?

Ten má tak starosti obracet oči. Leda v sloup nad podobnými vykladači.

1 1
možnosti
  • Počet článků 302
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Žiji v zahraničí po roce 1968.Velice rád cestuji po světě a poznávám jejich slasti i strasti.Navštívené země: Bulharsko,Belgie,Dánsko,Holandsko,Itálie,Jugosslávie, Maďarsko,Německo,Polsko,Rumunsko,Řecko,Rakousko, Francie,Švédsko.Převážně Amerika,Švýcarsko, Dubai, Maldive, Jižní Afrika,Svazijsko,Mosambik, Zimbabwe,Lesotho,Zambie, Namibie,Botswana,Kenya.

Seznam rubrik