Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslel jsem, že lidé věřící v boha/Krista by měli být snášenliví a tolerantní, jak jeho učení káže.

Já vím, je to naivní představa.

2 1
možnosti
MR

Ježíš byl především učitel a mystik a chtěl v lidech pozvednout celostní rozvoj tak aby nepotřebovali překladatele... .

Tedy základ je rozvoj duševenství, celostní osobnosti spojit obě polarity. Právě polarizované vidění a vnímání světa přináší ono utrpení kolem nás ... .

0 2
možnosti
MR

Váš pohled je falešný a tragický. Neumíte žít podle čisté jsoucnosti a společně s tímto ražením lidí, jak v křesťanském, muslimském, židovském, hinduistickém ... , hávu, jste tak znečistili odkaz Boha a velké plochy naší planety velmi negativní energií ... .

Svojí záští toho co není podle vás, živíte satana a v žádném případě Boha. Mezi nim a vámi totiž stojí obrovská propast, plná lidského utrpení a tragedií jak jste v jeho jménu brutálně plenily města, regiony státy ... .

Jediné vaše spasení je modlení se za duše lidí, jimž jste nesmírně ublížili, vyvraždili jste a zotročili za těch 2 tisíce let ... .

Islám - křesťanství - židovství je jen o jednom Bohu a vlastně z jednoho pytle !!!

To co by jste měli ve jménu své víry činit, tak stavět chrámy odpuštění a v nich se modlit za ta obrovská utrpení. Ta stojí mezi vámi a Bohem !!!

1 7
možnosti
MK

Horších věcí než Mohamed se dopustili zakladatele tvojí sekty

5 5
možnosti
PB

P35e17t65r 76B92u81r67d55a

6. 8. 2016 22:57

Kterápak sekta vycházející z křesťanství nejvíce vytrhává věty z kontextu?

Která jiná se pasuje na univerzální spasitele?

Autor nebude katolík, husité ani z evangeliků pozdního středověku. Asi ani svědek Jehovův. Bude to pravděpodobně nějaký moderní quaker, také letniční by si mohl říkat. Těm nedělá problém říci "věřím v JEDNOHO Boha, ale ten jejich bůh je jiný". Věří v jednoho, nebo věří, že každý může mít svého Boha?

1 0
možnosti
  • Počet článků 302
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1273x
Žiji v zahraničí po roce 1968.Velice rád cestuji po světě a poznávám jejich slasti i strasti.Navštívené země: Bulharsko,Belgie,Dánsko,Holandsko,Itálie,Jugosslávie, Maďarsko,Německo,Polsko,Rumunsko,Řecko,Rakousko, Francie,Švédsko.Převážně Amerika,Švýcarsko, Dubai, Maldive, Jižní Afrika,Svazijsko,Mosambik, Zimbabwe,Lesotho,Zambie, Namibie,Botswana,Kenya.

Seznam rubrik