Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

Paní Jitka Srdečná nevím proč zlobilo vlákno - omlouvám se za minus - patřil Vám - plus - :-)

1 0
možnosti
JS

Děkuji paní Boženko za omluvu. Velmi si Vaší upřímnosti cením, protože kdybyste mi to nenapsala, nevěděla bych, kdo mi ten minus dal. Nechť Vám Bůh žehná a přeji hezký den. V

1 0
možnosti
BK

:-) Děkují za krasná a pravdivá slova a povzbuzení v dokonalostí víry a lásky k Bohu :-) no a veliká KARMA V

2 0
možnosti
LV

L46u84b96o47m72í63r 14V72í55t

20. 11. 2016 13:57

Děkuji. Přeji hezký a příjemný den.:-)

2 0
možnosti

Jsem rád, že se dožijete věčného života,

ale mýlíte se, že za to může vymyšlený a neexistující Bůh.

Jste pouze součást přírody a ta příroda umožnila vaše zrození a omezila život vaší smrtí stejně, jako smrtí každého z nás. Skončíte stejně, jako všichni v hlíně, nebo v prachu, ale to, co z vás i nás zůstane, zůstane součástí přírody a to je ten věčný život, který je závislý na existenci této formy přírody na naší planetě.

Příroda žádného Boha nestvořila. Bůh byl vymyšlen lidmi a proto se s ním nikdy nesetkáte. Příroda nám umožnila naší existenci, schopnost myšlení i ovlivňování jiných.

Ideologie různých náboženství historicky sloužila a slouží k ovlivňování a ovládání lidí stejně, jako ideologie dnešních politických stran. Vymyšlený Bůh má nespornou výhodu a to tu hlavní, nikdo ho nemůže odvolat, protože neexistuje. Jenže, kolik církví, tolik vymyšlených Bohů a tak se navzájem dodnes perou stejně, jako současné politické ideologie.

Modlete se k přírodě, pečujte o přírodu, neboť ona je skutečným, nikoliv vymyšleným vládcem světa, která umožňuje vaši i naši omezenou existenci na světě.

2 3
možnosti
BK

;-D;-D člověče zamyslete se nad tím co jste zde napsal za převelikou hloupost - vaše slova " modlete se k přírodě " ... ona asi se stvořila sama ... o přírodu mime pečovat a milovat jí,protože ji pro nás stvořil Bůh,ke kterému se máme modlit...

1 0
možnosti
BK

Paní Irena Aghová,také se Vám omluvám za minus - patří Vám veliký - PLUS - :-)

1 0
možnosti
PS

Ohledně koránu- to , že si někdo mysli , že všechno, kde se použije Boží jméno , je automaticky relevantní náboženství , je pouze subjektivní názor . Na hodnotu skutečné a neměnné pravdy to nemá žádný vliv. Bůh Bible a Korán nemají nic společného , i kdyby se nám to pro islámští neomarxisti snažili namluvit sebe víc.

1 0
možnosti
ZK

Píšete, "Bůh svoje zákony pro nás nechal zapsat v Bibli. Jeho zákony jsou věčné, nikdy se nemění, jsou dokonalé." Proč ale jedny vtiskl do Bible a druhé do Koránu. Jsou duchovní směry, které žádného Boha nemají a přesto jsou respektovány. Tomu rozumím. Jsou mnozí, kteří žádného Všemohoucího nevnímají a krásně se všemi koexiustují. Proč tedy ti, kteří mají Boží zákony načtené, mají s pospolitostí takový problém.

Nechci to zlehčovat, jenom snad pro lepší názornost. Sedí-li v hospodě Slávisté se Sparťany, mohou si i hezky povídat, když ale na sebe natáhnou dresy, začne mela. Ti, co žádný dres nenosí, jdou hledat jiný lokál.

0 3
možnosti
Foto

Buď je vtiskl do Bible, nebo do Koránu, anebo vůbec do žádné knihy. Tvrzení, že je vtiskl i do Bible i do Koránu, je podle mě zcela nekonsistentní a nemůže odrážet pravdu.

2 0
možnosti
VS

Stvořil váš bůh i toho esesáka, který zabil miminko tak, že mu roztříštil hlavu ranou o zeď? Stvořil i Stalina, Lenina a Slánského?

0 4
možnosti
Foto

Vážená paní Sýkorová, jaká škoda, že se jmenujete jako já... Doufám, že nejste moje příbuzná.

Kdo za chování lidí může? Bůh nebo jednotlivec sám? Kdo stvořil jednání esesáka, respektive, kdo je zodpovědný za svoje vlastní chování? Bůh nebo esesák sám? Kdo vypouští do řeky škodlivé látky, Bůh nebo člověk? Kdo pak může za to, že se rodí díky škodlivým látkám z řeky mrzáčci, Bůh nebo člověk? Člověk je tam vypustil, člověk je tedy zodpovědný.

Vůbec se do podobných debat nepouštějte...

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS