Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi se vám diskuze přestaly líbit...

0 0
možnosti

L94u88b85o40m61í25r 30V44í21t

18. 11. 2017 18:12

Dobrý večer a díky za váš příspěvek. Velice rád mám slušné diskuze,pokud jeden respektuje toho druhého, a nenazývá ho různýmy jmény aby,tím že zničí jeho ego, prosadil všemožně že jenom on má pravdu.Pak to vede k nekonečným diskuzím, a nemá to nikdy konce. Přeji hezký večer.:-)

0 0
možnosti

musím jít sem protože jste u svého poledního blogu nepovolil diskuzi.........

https://vit.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=634442

tedy nevadí mi, že jste věřící, ale téměř vše, cos jste napsal je špatně.........tři metry tloušťky ZEMSKÉ KŮRY BY I NIKDO NEVŠIML..PROTOŽE JE NĚKOLIK KILOMETRŮ TLUSTÁ.........moře bývalo mnohem hlubší a i méně hluboké, když dnešní nejhlubší místo v moři je cca 10 kilometrů tedy více než kolik je vysoká nejvyšší hora......pak tři metry nehrají vůbec žádnou roli.............a tak dále...........

proč mystifikujete lidi????

0 0
možnosti

L75u52b87o10m76í69r 88V56í19t

18. 11. 2017 18:06

Dobrý večer. Jestli jste si dobře všiml, tak to není z mé hlavy. To prohlásil C. Morrison - president newyorské Akademie umění a věd. Dále řekl....

Vynalézavost a přizpůsobivost života je projevem vševládnoucí nejvyšší inteligence.

Nikdo nikdy nevyzkoumal, co život vlastně je. Nemá váhy ani rozměru, ale má velkou sílu, neboť rostoucí kořen rozloží tvrdý kámen. Život si podmanil vodu, zemi, vzduch, ovládl prvky a přinutil je aby se rozkládaly a tvořily sloučeniny. Život je jako sochař. Dává tvář všem živoucím věcem, a jako malíř vykresluje každý list a barví každý květ. Život je hudebníkem, který naučil ptáčka písním a hmyz bzukotu. Život je znamenitý chemik, který dává chuti ovoci a koření, růže naplňuje kouzelnou vůní, vodu a kysličník uhličitý mění v cukr, a přitom uvolňuje kyslík, který potřebují živočichové k dýchání.

Podívejte se na téměř neviditelnou kapénku protoplazmy, průhledné, rosolu podobné, jež je schopná se pohybovat, berouc k tomu sílu ze slunce. Tato jediná buňka, tato průhledná kapénka chová v sobě zárodek života a má schopnost předávat tento život každému živoucímu tvoru, malému, či velkému. Síla této buňky je větší, než síla všech lidí, zvířat a rostlin, protože z ní vyšel všechen život. Příroda nestvořila život, neboť žárem vyžehnuté skály a slané moře, nemohly dát potřebné předpoklady.:-) Přeji hezký večer.

0 0
možnosti

To je tedy krásná podívaná! Skvělé fotky.

Díky moc, že jste to sem dal.

1 0
možnosti
Foto

Nádherné... Díky za zprostředkování podívané na zvířata, která se málokomu naskytne... Karma...R^:-)

0 0
možnosti

Děkuji a zároveň přeji hezký den.Máme zde léto v plném proudu. Dnes 34c. Jasno.:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS